Equip professional

 

Maria Nadeu Puig-Pey. Directora

MariaSer directora de la Fundació és un repte professional i personal que vaig entomar el curs 2014-2015 amb molta il·lusió i empenta. Porto a les espatlles l’experiència professional com a directora d’un centre de dia a Tànger (Marroc) entre 2007 i 2010, juntament amb l’oportunitat d’haver estat treballant amb famílies i amb dones durant més de 7 anys (especialment el col·lectiu marroquí). L’etapa que em toca dirigir ara a la Salut Alta està resultant moguda, en creixement, participativa i qüestionadora; tot plegat, ben interessant.

Rosa Coma Gené. Responsable de Gestió

Arribo el 2012 del món de l’empresa, he anat aprenent del sector educatiu, social i de lleure. La meva experiència en treball d’auditoria i tasques financeres porta que la Salut Alta m’obri les portes per buscar recursos i gestionar la part econòmica. Defenso l’educació com un ascensor de canvi social i la dignitat de la persona com a bandera de justícia.

Lola Ballesteros Moray. Responsable de Projectes i Programes

lola
El lema de la Fundació és “educant per créixer” i això resumeix, en part, la meva vida personal i professional dels últims vint anys en els quals  he crescut com a professional i com a persona a través de la meva gran vocació, l’educació. Un any més tinc la sort d’iniciar un nou curs a la Fundació i ja és el setè fent camí al costat d’infants i famílies del barri de La Salut. Aquest curs inicio nova tasca, després d’haver estat com a educadora a Centre Obert i a ApreniJoc, tinc la oportunitat d’acompanyar als equips des d’una mirada més àmplia en tot allò que es cou a cadascú dels projectes.

Anna Martínez Fernàndez. Responsable de Comunicació i Màrketing i responsable de Voluntariat

Anna MartinezComunicadora audiovisual de professió i educadora de vocació. Durant la meva carrera profesional sempre he intentat vincular aquests dos àmbits, treballant des d’àrees de comunicació en temes socials i d’educació en el lleure. Des de l’abril del 2015 he tingut l’oportunitat d’entrar a formar part de l’equip de la Fundació Salut Alta amb un doble objectiu: poder comunicar tota la tasca que es realitza a través dels diferents projectes i, alhora, fer de la comunicació una eina i mitjà educatiu.

Lidia Solé Vivancos. Secretaria

LidiaSóc la Lidia, la secre de la Fundació. Vaig estudiar administratiu, ara ja fa molts anys. És la meva vocació i sempre he treballat com a tal. L’any 2009 vaig entrar en contacte, laboralment, amb el sector social, descobrint una nova passió. Ja coneixia la Fundació la Salut Alta, i va ser al gener de 2013 quan em vaig incorporar a l’equip. M’omple de satisfacció i em resulta plenament enriquidor, a nivell personal i professional, pertànyer a la institució. Em sento afortunada de poder treballar i compartir el dia a dia amb aquest equip de persones tan especials. Igualment és gratificant conèixer les famílies amb qui treballem, obrir-los les portes del nostre centre i ajudar-les en allò que necessitin.

Yolanda Ordóñez. Referent de famílies

Sóc andalusa i des de fa cinc anys també catalana. Vaig arribar a Barcelona l’any 2012 en furgoneta, amb una motxilla i una gateta petita, vaig venir de vacances, però em va agradar tant que em vaig quedar a buscar feina i fer una vida nova.

Després de cinc anys aquí, al maig una amiga em va comentar que a la FSA, estaven buscant una persona per a treballar amb Famílies, per a ser la Referent de Famílies de la Fundació. Aquí comença una nova història, en la qual cada dia aprenc de la fortalesa, valentia, entusiasme i amor de les mares i pares amb els seus fills, que vénen als projectes de la Fundació. Mentre acompanyem les famílies, elles també ens acompanyen en la nostra vida.

 

Montse Corbera Hernández. Educadora 

MontseVaig començar al Centre Obert de Primària al 2002 i he tingut la sort de veure com la Fundació Salut Alta ha anat creixent en quantitat i qualitat en molts sentits, gràcies a les persones que en formen i n’han format part, al costat de les quals he après molt i continuo aprenent. Compartim el caliu de l’apropament als infants i les famílies amb qui treballem i els voluntaris que col·laboren amb la nostra tasca. Enguany sóc educadora en l’espai d’aprenentatge d’A100 i en el del Centre Obert. Cada grup i cada infant em genera nous reptes, m’interpel·la i em fa replantejar la forma d’atansar-m’hi i de treballar en general, la qual cosa m’omple i sento que em fa créixer al seu costat.

Anna Santiago Santiago. Coordinadora Centre Obert, educadora grup de Grans

Anna SantiagoEl 2009 vaig entrar a la Fundació com a educadora del grup de grans del Centre Obert. Després de fer diverses tasques a la Fundació, ara tinc un nou repte entre mans, coordinar el projecte! L’atenció directa la concentro en el grup de grans que vénen cada tarda amb moltes ganes i amb un munt de deures, exàmens i dubtes que provem d’ordenar. Els oferim material, eines, tècniques d’estudi que els ajudin a aprendre el que se’ls ensenya a l’escola. També fem activitats que els ajuden a créixer i ser millors persones. Cada tarda se’ns obre la possibilitat de retrobar nous espais i moments de relació que ens ajuden a créixer i a gaudir del que som. Cada tarda és una nova oportunitat, un nou repte, una nova il·lusió.

Txell Vilaclara Verdú. Educadora Centre Obert, grup de Mitjans

txellSóc la Txell, educadora social i monitora en el lleure!!! Aquest any és el primer que estic a la Fundació Salut Alta i sóc l’educadora del grup de Mitjans del Centre Obert.
Estic molt il·lusionada per tenir l’oportunitat d’oferir espais de creixement, en totes les dimensions, als infants que vénen cada tarda al Centre Obert.

Maite Camacho Herrero. Educadora Centre Obert, grup de Petits

Imatges perfilsEducadora social i monitora en el lleure. El primer cop que vaig conèixer la Fundació va ser el setembre de 2011. Col·laborava com a voluntària a diferents centres oberts i era monitora a l’esplai: em passava els dies i les hores amb infants! D’aquesta manera, quan se’m va donar l’oportunitat de treballar a la Fundació ho vaig tenir clar: això era al que volia dedicar la meva vida. Amb el temps he après que no només una ensenya als nens, sinó que també aprèn d’ells, amb cada rialla, cada sentiment expressat, cada pregunta curiosa. Des del 2013 sóc educadora del grup de Mitjans del Centre Obert. Cada tarda és una nova tarda, diferent a l’anterior i a les que vindran, perquè el més especial de treballar en aquest àmbit és això: que mai les coses són iguals, que cada dia és un nou dia on l’espontaneïtat, l’alegria, la tristesa, la fortalesa i les ganes de passar-ho bé sempre hi són presents.

Núria Fernàndez Navarro. Coordinadora ApreniJoc i educadora grup de Grans

Després de fer petits tastets a A100 i CO durant el curs passat, aquest curs començo un nou repte: coordinar ApreniJoc i ser l’educadora del grup de grans. Ja fa anys que estic en contacte amb el món de l’educació en el lleure a través de l’escoltisme i el guiatge, fet que m’ha portat a viure mil experiències i adquirir molts aprenentatges. Així doncs, m’encantarà seguir fent camí a la fundació acompanyada de totes les persones meravelloses que la formen!

Isabel López Egea. Coordinadora FAR i educadora ApreniJoc, grup de Petits

IsaDurant molts anys he treballat com a voluntària amb nens, al  MIJAC  i  a la parròquia. També he treballat com a monitora del lleure i vetlladora. I des de l´Octubre del 2010, tinc l’oportunitat de fer-ho a la  Fundació Salut Alta,  que  em va obrir les seves  portes i em va acollir. Aquest any porto el grup de Petits d’ApreniJoc durant les tardes i també coordino el projecte FAR. És una tasca a vegades dura però molt molt enriquidora. Estic molt contenta de poder aportar alguna cosa, per poc que sigui, i de formar part d’aquest equip tan implicat i solidari.

Mar Tusell Orovio. Educadora ApreniJoc, grup de Mitjans

Les lletres sempre m’han apassionat, i part de mi segueix alimentant-se de la literatura infantil i juvenil. Vaig entrar en contacte amb Badalona l’estiu del 2016 i l’entorn em va acollir amb els braços oberts des que vaig trepitjar el barri de la Salut. Tenir l’oportunitat de formar part de la Fundació m’ha fet trepitjar fort i replantejar-me com vull viure, com a persona i com a futura educadora social. ApreniJoc em fa pensar que és una sort aquest projecte, un repte que m’omple d’alegria, il.lusió, ganes d’acompanyar, ensenyar,  aprendre i compartir. L’aventura només ha fet que començar!

Loli Soriano Muñoz. Coordinadora i educadora d’A100

La meva passió és l’educació en tots els seus àmbits, especialment amb infància i adolescència, per la qual cosa quan em va sorgir l’oportunitat de treballar a la Fundació i, coneixent la seva missió i els seus valors, vaig pensar que encaixaria perfectament amb l’equip i amb els joves del projecte A100. Sóc diplomada en educació social i llicenciada en pedagogia i, durant la meva trajectòria professional, he estat treballant en diferents projectes del sector educatiu, social i de lleure. Tinc formació addicional en dificultats d’aprenentatge, en educació emocional i en estratègies d’intervenció amb infants i adolescents. M’incorporo a l’equip com a educadora del projecte A100 amb molta força i entusiasme per aquest nou repte i molt agraïda per l’oportunitat d’aprendre d’aquest gran equip i dels nois i noies del centre.

Núria Pané López. Educadora d’A100

Diplomada en Educació Social i postgraduada en Psicopatologia Clínica, començo aquest nou any amb un nou repte professional que és formar part de l’equip educatiu d’A100, el Centre Obert d’Adolescents. Des que em vag diplomar, tota la meva experiència laboral ha estat enfocada a l’acompanyament i l’atenció dels adolescents i, seguint en aquesta línia, és un orgull per a mi poder desenvolupar la meva tasca educativa a la meva ciutat, Badalona.

Sergi Ros Farreras. Educador d’A100 (@sergiros_edu)

Després d’un parèntesi laboral d’un any, torno al projecte A100 amb energies renovades i moltes ganes de seguir fent camí a la fundació. Ja fa cinc anys d’aquell 2012 en què vaig començar amb els grans d’ApreniJoc, una oportunitat que em va permetre conèixer aquest barri, la seva gent, la feina de la fundació i acostar-me des d’una perspectiva professional a un món (el de l’acció social i educativa) que de sempre m’apassiona, em diverteix i m’enriqueix enormement.
Com un pas més en aquest procés, torno com a tècnic en Integració Social per treballar amb les i els joves del barri. Veure ara com aquells infants que vaig conèixer de petits fa cinc anys segueixen fent camí, tossuts, cap a la vida adulta em reconforta i em fa sentir esperança en el futur.
Espero poder acompanyar-los i deixar-me acompanyar, vivint junts moltes aventures i deixant, plegats, petjada al barri de La Salut i a la ciutat de Badalona.

Luisa Alonso Pérez. Treballadora familiar

luisaAra ja fa uns anys que col·laboro amb la Fundació dinamitzant l’espai infantil de 0-3 anys de FAR i, alhora, sempre participo a les diferents activitats i esdeveniments de l’entitat amb moltes ganes!

 

 

 

Adrià Puente Sabater. Psicòleg

AdriàSóc psicòleg i psicoterapeuta i des de l’any passat tinc la sort de col·laborar com a membre extern amb la Fundació Salut Alta. Gràcies a la feina feta a la Fundació durant anys actualment acompanyo als infants i les seves famílies per ajudar-los a potenciar les seves capacitats, entendre les seves emocions i treballar amb les seves relacions. Aquest curs continuarem treballant en el Pla de Formació de Famílies i un grup amb els joves de la Fundació. El millor de la meva feina són totes les persones que em permeten treballar al seu costat.

Mercedes Jiménez i Carmencita . Neteja

MercedesCarmencita

 

 

 

 

Equip voluntari

VII Trobada Voluntariat FSAEls projectes de la Fundació funcionen gràcies a un equip d’uns 50 voluntaris i voluntàries que ens ofereixen el seu temps i dedicació tant en l’atenció directa en els diferents projectes com en el manteniment dels locals.

Vols ser voluntari de la Fundació?