Espai per acompanyar

— estat de la campanya —

Del 15 al 30 de novembre, fem possible un #espaiXacompanyar

Fes el teu donatiu

En algun moment de la teva vida, t’has proposat alguna cosa i has treballat per aconseguir-la? Qui et va acompanyar en aquest procés? Algú que t’ajudés a posar-te els objectius, a escollir les eines i recursos que et calien, que et donés impuls i et fes creure en les teves capacitats, que compartís els teus fracassos i errors i t’ajudés a veure més enllà…

Per a 120 infants i adolescents del barri de la Salut Alta, aquestes persones són les educadores i educadors de la fundació que els acompanyen dia a dia. Però perquè això sigui possible, et necessitem: del 15 al 30 de novembre ens hem proposat aconseguir 3.000€ per fer possible aquest espai per acompanyar! Ens hi ajudes?

I tu, amb quin #espaiXacompanyar vols col·laborar? (clica a les imatges per descobrir-los)

Acompanyament Individual

Caminar al costat d’una persona, ajudar-la a posar-se uns objectius i oferir-li eines per assolir-los en un temps determinat. Aquest procés només es pot treballar des del vincle personal, la confiança i el respecte mutu. Tothom a la fundació té una persona referent que l’acompanya en el seu creixement.

T’animes a fer possible
l’acompanyament a un infant o adolescent durant un trimestre?

Vull col·laborar

Acompanyament Grupal

Cada grup d’infants i adolescents té un educador referent. A través del treball en grup es treballen actituds per a la participació, la inclusió, l’atenció a la diversitat, la millora de les relacions socials, la resolució de conflictes. És un acompanyament que afavoreix el procés de socialització dels infants i adolescents, i on treballar valors com el respecte, la solidaritat, la democràcia…

T’animes a fer possible
l’acompanyament d’un grup d’infants o adolescents durant un trimestre?

Vull col·laborar

Acompanyament Familiar

La família és l’àmbit on l’infant o adolescent es construeix com a persona. Volem donar eines a les famílies perquè puguin acompanyar el procés social i educatiu dels seus fills i filles, així com facilitar espais de creixement personal com a pares, mares i persones.

T’animes a fer possible
l’acompanyament d’una família durant un trimestre?

Vull col·laborar

Acompanyament Comunitari

Les vides dels infants i joves tenen lloc en un context concret, el barri de La Salut de Badalona. Volem que sigui un barri amable, on els infants i joves puguin créixer i tenir referents positius, on trobin vies per a la participació social i on tots els agents treballem de manera coordinada. Com a entitat acompanyem i som acompanyades per les persones de l’entorn en aquest camí.

T’animes a fer possible
accions d’acompanyament al barri durant un trimestre?

Vull col·laborar