Warning: Creating default object from empty value in /usr/home/old.fundaciolasalutalta.org/web/wp-content/themes/boldnews/functions/admin-hooks.php on line 160

AMB ULLS D’ESCRIPTOR

Durant el curs són força les tardes que dediquem un espai a la lectura per anar millorant la nostra capacitat de comprensió i expressió oral. A vegades ho fem sols, en parelles, amb el grup… Però bé, aquest trimestre a ApreniJoc hem decidit fer un salt i situar-nos a l’altra banda per descobrir com crear un relat que altres puguin llegir! I, per fer-ho, vam tenir el privilegi de comptar amb l’escriptor i periodista Antonio Iturbe, qui ens va acompanyar una tarda a ApreniJoc.

Va ser una tarda molt especial però no us ho explicarem nosaltres… sinó que us animem a llegir la crònica que ell mateix va fer, publicada també a la revista Librújula!

LLEGIR LA CRÒNICA “Historias y juegos en Badalona”

 

A més, us adjuntem els dos contes que vam arribar a crear. Ja veieu que imaginació no els falta… Qui sap si d’aquí uns anys ens trobarem per Sant Jordi comprant un llibre d’alguns d’aquests infants!!!

Comparteix!

    Tags: , , ,

    No comments yet.

    Leave a Reply